x

BMW Vision Neue Klasse

​BMW Vision Neue Klasse pruža pogled u budućnost BMW brenda. Biće električna, digitalna i kružna. Sa svojim najnovijim vozilom sa vizijom, BMW Grupa pruža pogled na buduće generacije BMW modela.


BMW i Vision Circular je pokazao koliko se hrabro BMW Grupa približava održivosti: kao prvo vozilo na svijetu napravljeno od 100 odsto materijala koji se može reciklirati, ono predstavlja mogućnosti istinske kružne ekonomije. BMW i Vision Dee kao vrhunski digitalni pratilac je naglasio veliki značaj digitalizacije za budućnost vožnje. Sada, sa svojom najnovijom studijom, BMW Grupa postavlja svoje ciljeve 2025. i dalje.

"BMW Vision Neue Klasse kombinuje našu sposobnost inovacija u ključnim oblastima elektrifikacije, digitalizacije i kružnosti", kaže Oliver Cipse, predsjednik Upravnog odbora BMW AG. "Neue Klasse već donosi mobilnost naredne decenije na puteve 2025. i vodi BMW u novu eru."

Novi dizajn - sveden na osnovne stvari, sa holističkim pristupom orijentisanim na budućnost, navodi "AutoBlog".

Sa značajno velikim napretkom u dizajnu, BMW Vision Neue Klasse signalizira početak nove ere i strateški značaj Neue Klasse za BMW Grupu. Adrian van Hojdonk, šef dizajna BMW Grupe, dodaje: "Dizajn Neue Klasse je izrazito BMW i toliko progresivan da izgleda kao da smo preskočili jednu generaciju modela."


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.