x

ISKRENO O SVEMU

BOSANAC OTKRIO KOJA ZVEZDA GRANDA JE NAJBOLJE ISKORISTILA POPULARNOST! Riječ je ovoj pjevačici, dok ga je druga potpuno razočarala!

Godinama unazad, član žirija „Zvezda Granda“ Dragan Stojković Bosanac, svjedok je muzičkih početaka brojnih talenata koji su sreću odlučili da okušaju u popularnom muzičkom takmičenju.

Mnogi od njih iskoristili su svojih pet minuta na pravi način i izgradili blistave karijere, dok su neki ubrzo nakon takmičenja pali u zaborav.

S obzirom da je kroz šesnaest sezona prošlo hiljade i hiljade talenata, nije lako reći ko je najbolji, ali za jednu zvijezdu Granda Dragan Stojković Bosanac smatra da je najbolje iskoristila popularnost.


- Popularnost iz takmičenja mislim da je najbolje iskoristila Milica Pavlović, koja je uvijek aktuelna, a pjevački su najbolji Darko Lazić i Mirza Selimović- rekao je Stojković svojevremeno za Grand.

Međutim, kako je tada otkrio nekadašnja učesnica Bilja Sulimanović ostavila je veliki utisak na njega, ali ipak nije uspjela da ispuni Stojkovićeva očekivanja.


“Bezgranično je talentovana i lijepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili pjevačku, kvalitetnu i atraktivnu zvijezdu”, govorio je Bosanac, priznajući da ga je razočarala kada je karijeru ostavila po strani.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.