x

Bosanska Jelena Karleuša ulazi u Zadrugu: Zbog njenog izgleda će muškarcima skočiti pritisak, a tek da vidite ko joj je dečko!

Iako se bivša mis BiH Alenka Pejić otisnula u privatni posao, te je danas vlasnica jedne dermatološke ordinacije, zbog svog atraktivnog izgleda i života na visokoj nozi, privlači pažnju javnosti gdje god se pojavi. Kada je ona u pitanju, nemoguće je ostati ravnodušan. Uz to, neodoljivo podsjeća na popularnu pjevačicu Jelenu Karleušu, pa je zbog plave kose i svojih atributa, dobila nadimak "bosanska JK".

Bivša miss BiH Alenka Pejić baš zna uživati u životu. Doduše, za potrebe što boljeg komfora zna raditi dvije smjene u svojoj ordinaciji, a kad uživa - baš uživa. Njen izgled mami poglede, ali i komentare, tako da je možete voljeti ili mrziti, ali ne možete ignorisati. Sa svojim profilom ličnosti upravo ona je kako saznajemo postala idealan kandidat za rijaliti programe. Kako izvor za Ekskluziva.ba portal govori, Alenka je dobila ponudu da uđe u Parove i Zadrugu. 


- Kod nje nema foliranja, uvijanja u celofan, što na umu to na drumu, ne libi se da kaže šta misli, ako treba pokaže zube, ali zaista nikada ne dolazi u konflikte tako što napada prva. Izaziva pažnju gdje god se pojavi, svaka njena pojava u klubu je kao da se pojavi neka estradna zvijezda. Pogledi su uvijek upereni ka njoj, komentarišu je, a ona samo zna kako dobro uživati. Dobila je ponudu da uđe u Parove i Zadrugu, ali  još nije donijela odluku, i zbog posla, i zbog dosta obaveza. Rijaliti podrazumijeva dosta odricanja. I dok je jedna polovina njenih poznanika za to da se ne upušta u tu priču, jer je ostvarena djevojka, drugi joj kažu da obavezno uđe u Zadrugu, jer je to baš gledano i doprinijelo bi joj da se još više pročuje za nju. Mnogi njeni prijatelji jedva čekaju da uđe da bi pokazala kako se igra rijaliti - priča za Ekskluziva.ba portala izvor blizak nekadašnjoj misici. 


Kako nas je izvor blizak zanosnoj plavuši zaintrigirao ovom informacijom, pokušali smo dobiti više informacija o njoj. 

- Alenka je u vezi sa tamnoputim muškarcem. Ne mogu vam ništa više reći. Ne bih da ja više govorim - kazala nam je osoba bliska misici i ustupila nam njen kontakt. Mi smo je prvo pozvali radi komentara oko Zadruge, ali i dečka i njene nedavne posjete Mostaru. Naime, Alenka je i prošle godine privukla veliku pažnju Mostaraca, kada su mnogi pomislili kako je u gradu na Neretvi Jelena Karleuša, što je bio slučaj i ovoga puta. Ona je prije par dana posjetila Mostar, ali sa dečkom, a neobični par je plijenio pažnju prolaznika. 


- Nemam komentar, iznenađena sam pozivom. Ne bih ništa govorila ni o rijaliti programima ni o privatnom životu. Vrijeme će sve pokazati. Do tada radim i uživam u životu. 



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.