x

NAPRAVILI HAOS

BRENA I SLOBA NA SVADBI OD MILION EURA: Ovakva fešta viđa se kod svjetskog džet-seta pare lete na sve strane!

U Crnoj Gori jučer je održano vjenčanje o kojem bruji region. Ko su mladenci, nepoznato je za javnost, kao i gosti, ali se zato zna da bez muzičkih zvijezda ovo veselje nije moglo da prođe.

Nakon što je voditelj Uroš Božić na svom Instagram storiju objavio kadrove sa ovog nesvakidašnjeg vjenčanja na obali mora, a kako je otkrio budžet je bio milion eura. Ovakve scene nisu česte na ovim prostorima, viđaju se samo na glamuroznim događajima svjetskog džet-seta.


Veseli svatovi, bijesni automobili, zakrčene ulice, stolovi i bina uz samo more... Pare lete na sve strane, niko ne štedi, a tu su i Sloba Radanović i Lepa Brena koji su svojom pjesmom podigli atmosferu na najviši nivo.


Svatovi su pali u trans kada je Sloba zapjevao svojim glasom, ali atmosfera je još više uzavrela kada se na bini pojavila Lepa Brena.


Domaćini zaista nisu štedjeli novac, pa je za goste odabrano skupo piće, a na meniju su se našli između ostalog, sasvim logično, našli i plodovi mora, a bio je i vatromet koji je obasjao cijelu obalu.

Ovakvo veselje, mnogi su sigurni, neće se skoro ponoviti.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.