x

tokom boravka u americi

BRENIN SIN DOŽIVIO KLINIČKU SMRT!

Stefan Živojinović doživio je kliničku smrt tokom nedavnog boravka u Americi. Naime, kako otkriva Svet, mladi Živojinović krio je od roditelja Brene i Bobe da je u Majamiju poslije nekoliko sati tenisa pao u nesvijest na terenu i da su ljekari Hitne pomoći posumnjali na trominutnu komu kardiološke prirode.

- Da, to se desilo u Majamiju, samo sam pao i dalje ne znam ništa. Prekid filma. Trajalo je kao vječnost, a oni mi kažu da sam svega nekoliko minuta bio u nesvijesti. Prijatelj je odmah zvao Hitnu i oni su rekli da liči na kliničku smrt. Ma nemam pojma. Ništa mi nije bilo - potvrdio je Stefan za magazin Svet i naglasio:

- Nisam nikom javio jer je to nebitno i može svakom da se desi. Ma gdje sam smio da kažem Breni, ja sam bio u Americi, a oni u Srbiji, da džaba izlude od brige. Uradio sam kompletne analize i zdrav sam kao drijen, ljekari Hitne pomoći su pogriješili.

Inače, kako Svet navodi, sve se desilo pred Novu godinu, kada je Stefan bio pod stresom oko spota i nove pjesme "U drugom životu". Zbog toga je navodno i otišao u Ameriku na odmor, koji za njega podrazumijeva danju sport, a noću izlaske po klubovima.

- Desilo se da se onesvijestio na teniskom terenu, pa su njegovi prijatelji odmah pozvali Hitnu pomoć. Stefan se brzo povratio, ali ljekari su posumnjali na kratkotrajnu kardiološku komu. Iako je bio ubijeđen da se samo premorio i dehidrirao, Stefan je sutradan posjetio privatnu bolnicu gdje mu je odrađen kompletan pregled i utvrđeno da je bila riječ o običnoj nesvjestici.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s porodicom Živojinović, ali na brojeve poznate redakciji Brena i Boba se nisu javljali.

S druge strane, Stefan je za Srpski telegraf potvrdio da je došlo do greške u dijagnozi američkih doktora.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.