x

Bruka i sramota: Suzana nije prepoznala vlastitu djecu! Nakon afere sa Mikijem oglasili joj se kćerka i sin, ona u suzama istrčala iz kuće! (VIDEO)

Za zadrugare su pristigle u Bijelu kuću novogodišnje čestitke njihovih porodica, a poruke podrške koje su dobili mnoge od njih su ostavile u suzama. Naime, Suzana Perović je na velikom ekranu ugledala svoju djecu i to je za nju bio veliki šok, jer je očekivala da će se javiti njen prijatelj. U prvi mah Suzana nije prepoznala da su to njen sin i njena kćerka, jer su bili maskirani, pa od šoka nije znala ni šta da kaže nakon odgledane video-čestitke.


- Oni su meni striktno dali do znanja da ih neću vidjeti. Ja nisam očekivala da će se oni javiti. Trebalo je Dejan Milićević da se javi. Stvarno sam u šoku. Mogu da im se zahvalim i da im kažem da ih volim najviše na svijetu - rekla je Suzana, pa odmah isrčala iz Bijele kuće.


Miki Đuričić je odmah krenuo za njom kako bi joj pružio riječi utjehe, dok je ona samo jecala pored njega i nije izustila ni riječ.

- Ja sam ih odmah prepoznao. Vidiš da te podržavaju. Ja bih volio da oni ovdje dođu - tješio je i grlio Miki Suzanu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.