x

sve zbog kačkavalja

Brutalan sukob Kristijana i Nece: Golubović krenuo na njega, tiktoker dobio epileptični napad! (Uznemirujuće)

Od kako je Kristijan Golubović proglašen za vođu, strasti u Bijeloj kući se ne smiruju. Podjelu budžeta obilježile su brojne razmirice, a to se nastavilo i nakon emisije. Ovaj put, glavna uloga pripala je Neci Tiktokeru koji je ušao u brutalni sukob sa Golubovićem.

Kristijan Golubović nasrnuo je i na silu izbacio Nenada Lazića Necu iz paba, a sve zbog sumnje da mu je ukrao kačkavalj.

Iako je Neca pričao da je to njegov kačkavalj, Kristijan mu nije vjerovao.


Neci je nakon ovog okršaja pozlilo kada je dobio epileptični napad i hitno je izveden iz "Zadruge", kako bi mu bila ukazana medicinska pomoć. Sa Necom je sve bilo u redu, te se vrlo brzo i vratio u Bijelu kuću, gdje su ga zadrugari tješili i pružili mu podršku.


Ovaj okršaj potresao je Necinog rođenog brata Pecu, koji je svom bratu pružio podršku putem društvene mreže Instagram.

"Ovako reaguje jedan nasilnik i kriminalac zbog gaude koja je "ukradena". Bravo, Kristijane Goluboviću, pokazao si ko si i šta si i da sva bogatstva o kojima ti pričaš u stvari vrijede kao "ukradena" gauda. Nikad nisam čuo kako mi brat cvili i kako ga neko maltretira, a on je za mene večeras ispao heroj, jer je smio da ti kaže sve u lice. Kao što svi odavno znamo, pravi kriminalci su odavno pokojni, a ti si uvijek bio šarlatan i potrčko istih. Neco, ostani jak, ljubi te brat", napisao je Peca na Instagramu.


Kako je izgledao trenutak kada Kristijan nailno izbacuje Necu iz paba pogledajte u klipo ovdje, dok Necin epileptični napad i dramu kada su se svi zadrugari okupili oko njega, možete pogledati ovdje. Upozoravamo da je sadržaj uznemirujući. 

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.