x

istina

Burna reakcija Džekinog PR-a: Oglasio se na priče o odlasku u Chelsea!

Italijanski mediji pišu da je kapiten bh. reprezentacije i napadač Rome Edin Džeko dogovorio prelazak u Chelsea, te da se zvanična potvrda transfera očekuje u narednih 48 sati. Kao jedan od dokaza su objavili fotografiju Edina Džeke dok pakuje stvari u gepek automobila. Sve su prenijeli i domaći mediji, a na sve to je burno reagovao PR Edina Džeke, Jasmin Ligata. 

Jasmin Ligata i Edin Džeko

Jasmin Ligata je na svom Facebook profilu objavio zanimljiv sadržaj povodom nagađanja da Džeko prelazi u Chelsea. U cjelosti prenosimo njegovu objavu.

- "Svakakvih tekstova sam se načitao u posljednjih nekoliko dana kada je u pitanju Edin Džeko i što je najsmješnije, svi znaju gotovo sigurno šta se dešava i ko je šta rekao, ko je koga zvao na telefon, kakvi su uslovi, ko je u koliko sati prn'o, koga je stomak zabolio, kad je potpis, kada nije, koji su uslovi, koji nisu.

Razumijem ja sve to, godinama sam novinar, godinama sam imao urednike koji su svakojake gluposti tražili od mene, ali sam se godinama borio za istinu, bez obzira koliko ona malo klikova donosila.

I tako ja čitam i čitam i čitam i šutim i šutim i šutim, ali nisam mogao prešutjeti ovu sliku koja je izašla u svim medijima uz naslove: Potvrda odlaska Džeke u Chelsea!!!

Pa majku mu j*bem, pa je li moraš biti tako bezobrazan, da ne upotrijebim kakvu gori izraz, da uz ovu fotografiju izmisliš tekst?!

Je l' fakat do mene?!

Prvo, evo, nekom logikom ćemo ići. Da ide u London, kako je potpisano ispod slike, da li bi Džeko zaista to radio u trenerci Rome?

Drugo, da ide u London, da li bi se zaista na aerodrom vozio u automobilu bh. registarskih oznaka?!

Eto recimo i da bi, ali da ide u London, da li bi zaista njegova sestra, koja je na slici, sa malim djetetom išla s njim?!

Na kraju, ako ova slika dokazuje da Edin ide u London, a ne dokazuje ništa, osim ljudske gluposti, ali eto - ako je ona dokaz odlaska iz Rome, ja ću se skinuti gol i trčati ulicama grada čije ime ne smijem spomenuti!

Nije neki prizor, odmah da se razumijemo, ali nemojte ljudi javnost praviti budalama, a pri tome mislim na sve medije koji su ovu sliku objavili kao dokaz, bilo italijanske, ili neke druge", napisao je Ligata. 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.