x

Caffe restoran i igraona Piatto je novi objekat koji je uveliko osvojio Sarajlije! (GALERIJA)

Iako je otvoren početkom ove godine, Caffe restoran i igraona "Piatto" je za kratko vrijeme uspio dobiti povjerenje velikog broja Sarajlija. Očigledno da se svima dopalo nešto potpuno novo, a skup jedinstvenog enterijera, sjajne lokacije, ukusnih specijaliteta, povoljnih cijena, te olakšavajuće okolnosti da objekat posjeduje dječiju igraonu je rezultat mnoštva vjernih gostiju, iako je od otvorenja proteklo manje od mjesec dana.  "Piatto" za čiji se izgled pobrinuo arhitekta Amir Zec se nalazi na Višnjiku na broju 41 (na spratu Mercatora).


Caffe restoran i igraona Piatto

PIATTO Cafe, Restoran & Igraona STEAK,BURGER,WOK,PIZZA), Višnjik, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

062 077 065

"Piatto" je restoran koji nudi internacionalnu kuhinju, a većina jela priprema se Alacarte, neposredno nakon obavljene narudžbe u krušnoj peći na drva. U bogatoj ponudi možete pronaći Biftek odrezak, Losos odrezak, Tuna odrezak, Pileći odrezak, razne verdure, paste, pizze, salate, sendviče, hamburgere i još mnogo toga.


Restoran "Piatto" zahvaljujući vrsnim kuharima s pravom može stati u sami vrh renomiranih objekata u Sarajevu, pa i šire, budući da bogat izbor jela može parirati hrani koja se sprema u najekskluzivnijim objektima ovoga tipa. 


Sami ambijent vas odvodi u sasvim drugi svijet, a harmonija kakvu ćete osjetiti je idealizovana do te mjere da ćete zaboraviti na sve probleme. Taman da se odlučite na nešto kraći boravak u "Piattu" uz kafu ili neko drugo piće, taj boravak će biti itekako poseban i ostaviti poseban dojam na vas. 


Sami izbor specijaliteta iz bogate kuhinje restorana "Piatto" vjerovatno će vas staviti na prave slatke muke, budući da ponuda prevazilazi sva očekivanja. Ukoliko uspijete napraviti selekciju vaših omiljenih jela, bolje po vas, ali svakako ono najbitnije jeste da ćete bilo kojom narudžbom biti zadovoljni. 


Caffe restoran i igraona "Piatto" je mjesto za cijelu porodicu jer pored restoran i kafea sadrži prostor za vaše najmlađe. Dok uživate u pregršt specijaliteta spremljenih u krušnoj peći, te mnogobrojnih slastica i napitaka, vaše dijete će provesti svoje najzabavnije trenutke u igraonici. "Piatto" je jedini restoran sa dječijom igraonom koja vrši prijem djece bez dobnog ograničenja u skladu sa mogućnostima osoblja u datom trenutku. Osoblje u igraoni je stručno i jako ljubazno, tako da bezbrižno možete uživati u obroku dok osoblje pazi na mališane.


Igraona je osmišljena tako da je didaktička, kreativna, interaktivna na način da osoblje u igraoni radi sa djecom dok roditelji uživaju u obroku. Osoblje se trudi da drži pažnju djeci na način da im ispriča priču, uradi teatar i na osnovu priče uključi djecu da sudjeluju. Zidovi igraoni urađeni su sa posebnom magnetnom oblogom i kreda pisivom i glazurom koje je moguće koristiti na različite načine. Najbolje rečeno vaši mališani ne samo da će se igrati već ujedno  i razvijaju svoju maštu.

"Piatto" je idealno mjesto za proslavu rođendana, naročito dječijih, a kako je igraona direktno uz restoran sve se može ugodno i lijepo propratiti. Također, moguće je i organizovanje drugih događaja. 


Pronađite "Piatto" i putem društvenih mreža:

Facebook: https://www.facebook.com/Piatto.Sarajevo/

Instagram: https://www.instagram.com/piattosarajevo/

Kontakt:

Piatto igraonica: 062 077 085

Piatto restoran: 062 077 065 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.