x

PONIZIO JE usred emisije

Car pokazao Dalilinu sliku bez zuba i prije operacija!

Dalila Dragojević i Filip Car, bivši rijaliti par, nije mogao da sjedi jedno s drugim tokom emisije, pa su sve vrijeme ulazili u žestoke rasprave.

Filip je riješio svima da pokaže Daliline fotografije kada je bila mlađa i nije imala plastične operacije.

- Njena bivša drugarica mi je poslala jednu poruku. Rekla mi je da sam jedini ukrotitelj ovog zla, rekla mi je da je malo smirim i spustim na zemlju. Ja sam otkrio samo neke od detalja šta je ona radila – rekao je Filip.


- Gospođo, da li ste vidjeli kako se Dejan ponašao prema njoj kakva je bila? Na početku sam bio divan i prošao loše, kada sam se promijenio, odmah je promijenila ploču. Njen otac je za nju rekao da je odron i da nije moralna, šta drugo da pričam o njoj – rekao je Filip.

- Svakako je bio sa njom, ona je njega krivila za probleme koje su imali. Ko mi god kaže da sam arogantan ili vulgaran, želio bih da neko sjedi od tih ljudi sa njom i osjeti dozu toksičnosti. Ona je i u sek.u divlja, to me je jedino držalo, žao mi je što to govorim. Ona zna šta je zahtijevala od mene. Ona je govorila da je prvi odnos imala sa 18 godina, a bila je trudna već sa 16. Njoj i njenoj porodici život sve vraća – rekao je Filip.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.