x

NIKAKO DA NAUČE

Četiri horoskopska znaka koja se stalno zaljubljuju u krive ljude

Rakovi su poznati po svojoj emotivnosti i dubokoj osjetljivosti, što ih često vodi prema ljudima koji ne cijene njihovu nježnu narav


Zaljubljivanje može biti prava avantura, ali šta ako stalno birate krive ljude? Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi imaju posebnu sklonost zaljubljivati se u pogrešne partnere.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emotivnosti i dubokoj osjetljivosti, što ih često vodi prema ljudima koji ne cijene njihovu nježnu narav. Također, Rakovi imaju jaku potrebu da se brinu o drugima, što može dovesti do toga da se zaljube u ljude koje treba "popraviti" umjesto u one koji su spremni na zdravu vezu.

Lav

Lavovi su veliki entuzijasti i vole biti u centru pažnje. No njihova strast za životom i ljubav prema dramatičnosti mogu ih navesti da se zaljubljuju u ljude koji ne mogu zadovoljiti njihove stvarne emocionalne potrebe. Lavovi se često nalaze u vezi s ljudima koji im ljubav uzvraćaju površno, ali to nije ono što očekuju i trebaju.

Vodolije

Vodolije su poznate po svojoj nekonvencionalnosti i želji za nezavisnošću. Ova kombinacija može rezultirati time da se često zaljubljuju u ljude koji nisu spremni na trajnu vezu. Također, njihova privlačnost prema "izvanrednim" ljudima može ih navesti da zanemare crvene zastavice.

Ribе

Ribe su prirodni sanjari i romantičari, a njihova sposobnost da vide najbolje u ljudima može dovesti do toga da se zaljubljuju u ljude koji ne zaslužuju njihovu ljubav. Njihova tendencija da idealiziraju druge može rezultirati tome da se zaljube u potencijal umjesto u stvarnost.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.