x

PROGOVORILA

Čupala sam kosu sa glave, ucijenila me je: Mira Škorić otkrila tajnu o Marini Tucaković! Ćutala je 30 godina, sad bi se kajala!

Mira Škorić poslije više od 30 godina otkrila je da jednu pjesmu nije željela da otpjeva, ali da to nije uradila kasnije bi se pokajala, jer je upravo ta numera postala veliki hit.

Pjevačica je tada bila na početku karijere, a na albumu su joj radili pokojna Marina Tucaković, Futa i Zlaja.

Oni su joj napisali pjesmu zbog koje je, kako kaže, čupala kosu sa glave i nikako nije željela da je otpjeva.


- Bilo je to 1991. godine. Nisam htjela da snimim pjesmu "Zašto nosiš prsten moj", čupala sam kosu sa glave. Marina me je ucijenila i rekla da ako je ne snimim neću dobiti nijednu pjesmu - rekla je Mira tada za Alo.

Škorićka se zatim dotakla svog teškog perioda i bolesti sa kojom se borila.


- Tokom cijele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam. Teško mi je i samo kada se sjetim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pjevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to. Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili ma nema ništa od nje, dosta je i pjevala - rekla je Mira tada i dodala:


- Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest. Nikada nisam poklekla, kada je bilo teško pa i najteže, ja sam se dizala i išla naprijed. Medijske pauze su me mnogo koštale, a svi ti nazoviprijatelji oko mene su se radovali.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.