x

Da li se opametio nakon 14 kazni zbog vožnje?! Darko Lazić ponovo sjeo u kola, jedno su svi primijetili! (FOTO)

Pjevač Darko Lazić, koji je poznat po tome da voli da brza kola, ali nema vozačku dozvolu, poslije 14 kazni zbog voženje što bez vozačke dozvole, što zbog brze vožnje, ali i teške saobraćajne nesreće iz koje je jedva izvukao živu glavu, izgleda da je naučio lekciju, do sljedećeg puta.

Naime, Darkova vjerenica Marina Gagić, s kojom ima sina Alekseja, objavila je fotografije na Instagramu gdje par pozira pored automobila na Kalemegdanu. Njih dvoje su se slikali i ispred crkve.

Svi su primijetili da se Darko ovaj put nalazi na mjestu suvozača, a njegova ljepša polovina najvjerovatnije za volanom.


Podsjetimo, pjevač je prije nekoliko dana morao da plati kaznu od 205.000 dinara jer je vozio bez vozačke dozvole. On se branio da je morao da sjedne za volan kako bi sina odveo kod ljekara jer je imao temperaturu, a nije imao ko da ih vozi do Doma zdravlja. Darko je i 31. marta morao da plati kaznu, budući da je uhvaćen kako krši policijski čas. Pored ova dva skorašnja slučaja, pjevač ima još 14 kazni zbog vožnje. 




(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.