x

DANAS HOĆU DA ME NEMA... Sloba odmah nakon razvoda postavio ovu objavu na Instagram!

Malo nakon što se Kristina Kija Kockar oglasila putem društvene mreže Instagram po prvi put nakon razvoda od pjevača, isto je učinio i Sloba Radanović.

Bivši supružnici očito i dalje gaje jaka osjećanja jedno prema drugom jer, uprkos simpatičnoj fotografiji, njegova poruka takođe pokazuje ogromnu tugu zbog svega što se dogodilo među njima.


"Danas ne želim da sam odrasla osoba. Ne želim da sam osoba uopšte. Hoću da sam zec", piše na fotografiji, koja je za veoma kratko vrijeme prikupila veliki broj lajkova od fanova se trude da mu na bilo koji način pruže sada preko potrebnu podršku.


Kija i Sloba razveli su se danas, 7. avgusta u jutarnjim satima, u zrenjaninskom Osnovnom sudu. Nakon razvoda, pjevač se ponudio da bivšu suprugu odveze kući.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru