x

otarasili se vile od pola miliona eura

Đani prodao nelegalno podignutu kuću, bijesna Slađa sve otkrila!

Folker Radiša Trajković Đani prije godinu i po dana otarasio se luksuzne vile na obali Save od pola miliona eura, koja predstavlja pravo arhitektonsko čudo, pošto je predviđena za rušenje jer nema građevinsku dozvolu.

Kako folkerova supruga Slađa otkriva, spomenuta nekretnina više nije u njihovom vlasništvu, ali nije željela da kaže nikakve detalje ni oko prodaje ni oko legalizacije objekta u koji je Đani svojevremeno uložio čitavo bogatstvo, a onda naprasno odlučio da ga proda.


- Mi smo to prodali prije godinu i po dana, molim vas, nemojte više da me zovete i da me uznemiravate. Ne želim ništa da objašnjavam. Eto, mi smo prodali prije godinu dana kuću, oni peglaju sad tu nešto, doviđenja, prijatno - rekla je Đanijeva Slađa i prekinula razgovor ne želeći da priča ni o tome kako su prodali kuću koja nije legalizovana.


- Đani je vjerovatno odlučio da se riješi velelepnog zdanja nakon što je bezuspješno pokušavao da pribavi građevinsku dozvolu, koju čak ni on nije mogao da dobije bez obzira na poznanstva i novac koji ima. Kao i većina ostalih nekretnina tu uz Savu, i njegova kuća nelegalno je podignuta, a baš ona je i prikazana kao primjer izgradnje divljih kuća u tom dijelu grada kada je nedavno rađen prilog u "Dnevniku", što su mediji već prenijeli i ne znajući da je pjevač prodao luksuznu vikendicu. Pisalo se i da ona vrijedi 250.000 eura, ali njena vrijednost dostiže i do pola miliona jer je Đani u nju mnogo ulagao i dograđivao je sve vrijeme, radeći je za svoj gušt. Ipak, kad je shvatio da od legalizacije neće biti ništa, vjerovatno je prodao nekome ko je na sebe preuzeo veliki rizik da sada strahuje od rušenja, mada se svi koji imaju bespravno podignute objekte uvijek nadaju da će prije ili kasnije doći do legalizacije - tvrdi izvor blizak porodici Trajković.


Inače, ekipa "Paparaco lova" snimila je ovo arhitektonsko čudo iz svakog ugla, pa se može vidjeti da nekadašnje Đanijevo luksuzno zdanje pokraj Save ima bazen, košarkaški teren, a posjeduje i nekoliko spavaćih soba, kao i kupatila.

Ogromna kapija i ograda trebalo je da štite od znatiželjnih pogleda slučajnih prolaznika. Pjevaču, kao i njegovoj porodici, očito je bilo bitno da im vikendica služi tokom ljetnjih dana, kao bijeg od vrućine, ali će morati da nađu drugo rješenje jer više nisu mogli da se bakću s dozvolama i odlučili su da je prodaju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.