x

Darko Lazić obradovao vijestima, njegova supruga sve potvrdila

Darko Lazić i njegova supruga žele da se ostvare u ulozi roditelja.


Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Folk pjevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina su u avgustu stali na ludi kamen i napravili veliku svadbu o kojoj se i dan danas priča, a sada su otkrili da jedva čekaju da se ostvare i ulozi roditelja.

Darko Lazić iz prvog braka sa pjevačicom Anom Sević ima kćerkicu Lorenu, a iz emotivne veze sa Marinom Gagić je dobio sina Alekseja, a poznati pjevač je priznao da jedva čeka da sa Katarinom osnuje porodicu. Oboje su istakli da su im se u poslednje vreme desile mnoge lepe, ali i manje lepe stvari i da će ova godina, između ostalog, ostati upamćena po sklapanju braka i zajedničkom životu.


Na pitanje da li postoji nešto što bi moglo da ih iznenadi nakon svega tajanstveno su odgovorili:


“Možda nešto iznenadi vas. Očekujte neočekivano” – rekli su Darko Lazić i njegova supruga Katarina.

Ako Bog da, to se ne planira, ali bismo baš voljeli” – priznao je Darko Lazić.


Poznati par ne krije svoju zaljubljenost i sreću i Darko je rekao da ništa ne treba da se planira i da oni inače ništa ne planiraju već puste život da vodi svojim tokom.


– “Generalno ne planiramo ništa, puštamo da život sve vodi svojim tokom onako kako treba. Kad god sam u životu nešto planirao, to nije ispalo kako treba” – rekao je Darko za Blic.

Jedino ako se ponovo ne razvedem do Nove godine, pa oženim ponovo. Ja sam u proteklom periodu dosta radio, ali eto, ostvario sam želju koju sam čekao sve ove godine. Oduvijek sam maštao o tome da napravim svadbu jer sam pjevao na silnim svadbama, a nikako da napravim svoju. To je za mene zaista poseban doživljaj, a ako me pitate za lični uspjeh, ja se od moje supruge ne razdvajam. Sve što radimo, radimo zajedno i sve zajedno obilježavamo.”

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Svet-scandal.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.