x

odlijepio za njom

Darko Lazić uselio Barbaru u kuću u Brestaču: Postali su nerazdvojni, a evo gdje još borave!

Darko Lazić i Barbara Bobak od kada su objelodanili svoju vezu ne izlaze iz žiže javnosti, a sada se priča i da žive zajedno.

Zbog pjevačeve prevelike popularnosti par teško može da zadrži privatnost za sebe, ali čini se da se ni ne trude previše u tome. Bobakova i Lazić ne kriju ljubav i redovno kače zajedničke fotografije i snimke na društvene mreže, na kojima pokazuju kako zajedno provode vrijeme. Zbog toga je i začudio pevačev postupak kada je obrisao sve slike sa svog Instagram profila na kojima se nalazio sa pjevačicom.


Posljednjih dana na mrežama moglo je da se isprati koliko vremena je popularni par proveo zajedno. Darko je svakodnevno hvalio kulinarsko umijeće svoje devojke na instagram storijima, a po povratku u Srbiju boravili su u Novom Sadu, gdje su u popodnevnim časovima uživali u kućnoj atmosferi, a uveče izlascima.

Izvor blizak njima dvoma otkrio je za Kurir da pored stana u Novom Sadu, u kojem estradni par boravi, pjevačica je uselila svoje stvari i u Lazićev dom u Brestaču.


- Oni su non stop zajedno, već duže vrijeme i žive u istom stanu. Kada su bili u inostranstvu, Barbara je bila sa njim u Novom Sadu  u njenom stanu. Darko mi je rekao da je ona super domaćica, da voli i da skuha i da pospremi po kući, nije djevojka sa kompleksima i puna sebe nego je baš vrijedna. Možda će uzeti neku nekretninu za njih dvoje, to ne znam sigurno, ali pretpostavljam da planira jer je sada dio njenih stvari donio u svoju kuću u Brestaču. Lijepo oni funkcionišu, to su dvije lude energije, dosta su slični pa im je zbog toga odnos još bolji - ispričao je izvor blizak paru.


Pozvali smo Barbaru, ali ona nije željela da daje izjave.

- Mnogo je laži izrečeno u moje ime, zaista ne želim ni jednu temu da komentarišem, hvala vam - rekla nam je Bobakova, dok Darka nismo mogli da dobijemo na broj poznat našoj redakciji, javlja Kurir.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.