x

barbara mu sve plaća

Darko Lazić živi na grbači nove djevojke: Puni mu frižider, kupuje odjeću i živi kod nje!

Pjevač Darko Lazić odnedavno se preselio u Novi Sad gdje živi s novom djevojkom Barbarom Bobak, koja ga i finansijski izdržava.

Kako kaže, Barbara mu sve plaća, i to je novina, s obzirom da je on ranije drugima plaćao.

- Divno mi je, pogotovo što mi Barbara plaća, puni frižider, kupuje mi garderobu... Vrijeme je da i ja živim na nečiji račun, a ne samo da cijeli život nekome nešto plaćam. Prelijep je osjećaj - kaže Darko i dodaje: Svakako, ona radi više od mene i samim tim ima više para.


Darka i Barbaru dosta napadaju korisnici društvenih mreža.

- U posljednje vrijeme šta god da objavimo na Instagramu, to naiđe na osudu. Izgleda da je mnogima bitno šta Barbara i ja radimo. Mi se ponašamo sasvim normalno, kao i svi ostali ljudi, ali mislim da smo nekome trn u oku i da nekome smeta to što mi radimo - kaže folker, koji se zbog ljubavi preselio iz rodnog Brestača.

- Sada živim u Novom Sadu i oduševljen sam tim gradom. Živim s Barbarom i mnogo mi je lijepo. Ona me finansira i izdržava - ponovo napominje Darko i dodaje:


- Karijere su nam sada bitne, sve ostalo će lagano da dođe na svoje mjesto. Mada, Barbara mi je nešto obećala, pa ako to ispuni u narednih sedam mjeseci, svašta može da se desi - zagonetan je Lazić.

Lazić je otkrio i da je kod njega redovno ljubomora prisutna u vezama.

- Ja sam uvijek bio ljubomoran - rekao je Darko.


Lazić je stao na kraj pričama da vozi bez vozačke dozvole, ali strast prema motorima teško da može da prestane.

- Imam vozačku dozvolu i dokle više da pričam o tome? Čemu ta fama oko moje dozvole? Imam je, ali ne vozim. Nemam automobil, a nemam ni para da ga kupim, ali Barbara vozi i nekada pozajmim auto od tašte.

- Volim motore, ali sam sada mnogo pažljiviji nego ranije. Taj adrenalin je cijeli život prisutan u meni, nikada se nije ni gasio - ističe folker za Alo.


Nedavno su se srele Darkove bivše partnerke Olivera Matijević i Marina Gagić. Ipak, Lazić nije htio da komentariše ništa vezano za Marinu, sa kojom ima dvogodišnjeg sina Alekseja.

- To me ne zanima, ne želim da komentarišem Marinu - izričit je Darko.


Spominje se da je pjevač dužan i Bogu i narodu, pa čak i pjevačici Zorici Marković.

- Kako nisam, vidiš da živim kod žene?! Joj, kada bih počeo da pričam ko je sve meni dužan, gdje bi mi kraj bio. Zorica i ja smo prijatelji, vjerovatno joj zafalilo malo medijske pažnje pa ajde malo preko Darka da je dobije - objasnio je Darko.

.

.

.

.

Izvor: Kurir


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.