x

čula da je prevario poslije nastupa u dijaspori

Darko napustio stan u Novom Sadu i pobjegao u Brestač: Barbara čula da je vara, nastao haos!

Barbara Bobak, nova djevojka Darka Lazića, navodno je toliko ljubomorna na sve ženske osobe koje se nalaze u pjevačevoj blizini da ga konstantno zove i provjerava kako bi u svakom trenutku znala gdje se nalazi i sa kim.

Kako su zbog posla često razdvojeni, ona od Lazića zahtijeva da joj se konstantno javlja na video-pozive kada nisu zajedno, piše "Kurir".

Kako se dalje navodi, Barbara se na ovaj potez odlučila jer su do nje došle informacije da ju je Darko već prevario sa jednom djevojkom poslije nastupa u dijaspori, na kome ona nije bila s njim jer je odranije imala zakazano jedno privatno veselje. Upravo zbog ove navodne prevare prije nekoliko dana je izbila svađa u njihovom stanu u Novom Sadu, zbog čega se on spakovao i otišao u kuću u Brestač.


Nekoliko dana čak nisu razgovarali, a do pomirenja je došlo kada je Darko pozvao Barbaru i u znak pomirenja poklonio joj psa, kojim se ona oduševila i odmah pohvalila na Instagramu. Barbara i Darko za sada nisu komentarisali ove navode.

Da u odnosu Barbare i Darka nije sve u najboljem redu potvrdila je i Miljana Kulić, koja je šokirala okupljene novinare na ulasku u "Zadrugu" pričom o tome da je završila u krevetu Darka Lazića.


- Bila sam poslije nastupa s njim. Bili smo u sobi, pričali do njegovog sledećeg bloka. I pošto sam popila dva viskija, a inače ne pijem, uspavala sam se i on, kad je završio blok, probudio me je da idemo kući. Barbara mu je slala poruke non-stop. Poslije toga smo sjeli u njegov automobil da me odveze kući, usput smo svratili do pumpe, a djevojka Barbara mu je za to vrijeme opet poslala 100 poruka. Ta djevojka mi se uopšte ne sviđa - završila je Miljana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.