x

DEFINITIVNO: Potvrda iz produkcije! Evo da li se Miki VRAĆA u Zadrugu i ŠTA je s njegovim honorarom!

Scenario koji se ponavlja u nekoliko prethodnih rijalitija, desio se još jednom u "Zadruzi". Miki Đuričić ni ovog puta nije uspio da izdrži pritisak i ostane do kraja takmičenja. Nedavno je samovoljno napustio imanje u Šimanovcima i zato je dobio diskvalifikaciju od strane produkcije zbog kršenja pravila.

Povod su bili sve učestaliji sukobi sa ukućanima, u kojima se Miki čak i fizički obračunavao s njima. Miljana Kulić, Milan Milošević, Lepi Mića, Nadežda Biljić, a prethodno i Uroš Ćertić i Saška Karan - svi oni su imali probleme sa profesionalnim rijaliti igračem iz Kupinova.

U medijima se pojavila informacija kako se Miki ipak vraća u "Zadrugu". Kako se pokajao i kako je produkcija riješila da mu oprosti grijehe i vrati u igru jednu od svojih najvećih zvijezda.

Pokušali smo da saznamo da li i ovoga puta ima vatre tamo gdje dimi. I to na najodgovornijem mjestu - u produkciji. Dobili smo i definitivan odgovor na pitanje koje interesuje mnoge fanove šoua u Šimanovcima - da li se Đuričić vraća u takmičenje i da li je istina da produkcija tim povodom pregovara s njim.

- I čelnici "Zadruge" su čuli za taj trač. Samo su se nasmijali. Naravno da je ovo kraj za pčelara iz Kupinova što se ove sezone tiče. A ni on to ne želi! Produkcija je odlučila da stavi tačku na njegove zahtjeve i da i ovog puta ispuni njegovu želju. Vrata imanja u Šimanovcima su za njega zatvorena - započinje priču za portal "SrbijaDanas.com" izvor bllizak čelnim ljudima "Zadruge" koji je insistirao na anonimnosti.


- Produkcija nije luda da povlađuje samovolji takmičara. I njima odgovara da raskinu saradnju sa Mikijem i tako izbegnu plaćanje dobrog honorara koji bi inače zaradio da nije prije vremena na svoju ruku napustio šou. Neće biti izuzetka ni u njegovom slučaju, tako da je Đuričić na kraju za džabe bio u "Zadruzi". Osim toga, uskoro se bliži i kraj takmičenja tako da produkcija ne mora da brine za gledanost i da mu povlađuje iako je jasno da je on bio jedan od najpopularnijih zadrugara koji je neosporno dobrano uticao na zanimljivost rijalitija - nastavlja naš izvor.




(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.