x

Dejan Nestorović: Želim da Stanivuković bude gradonačelnik moderne Banjaluke!

Borac za ljudska prava i direktor regionalne NVO ,,Sigurna pozicija’’ poznato TV lice iz Novog Sada, Dejan Nestorović podržao je prvi iz Srbije, javno kandidaturu Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke.

- Imam punu moralnu obavezu da podržim Draška, jer on je simbol slobodne riječi i misli u Bosni i Hercegovini. On nije samo političar već je i aktivista, borac za ljudska prava svih naroda u vašoj lijepoj zemlji. Govorim i ponavljam, Bosna i Hercegovina je suvjerena i lijepa multikulturalna zemlja u kojoj jedna osoba, a svi znamo ko je s vilom na Dedinju u Srbiji i milionima koje posjeduje želi ugušiti slobodu riječi i demokratije. On strepi na pomisao Draška Stanivukovića, koji svakim danom dobiva sve jaču i veću podršku naroda, omladine u Banja Luci, ali i šire, kaže Nestorović, pa nastavlja:

- Draško Stanivuković će pojesti bilo kog kandidata za doručak na sljedećim izborima i to odgovorno tvrdim. Stanivukovića želim da vidim na čelu slobodne Banjaluke, koja može biti mala EU metropola, a ne Aziska gubernija.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.