x

nema nazad

Dejan priznao da je prešao u islam, ali sve Dalilino spalio: Ni mrtav se ne bih pomirilo s njom! Ovo su mu planovi s frizerkom!

Dejan Dragojević, koji je priznao da je promijenio vjeru u islam, na sve načine pokušava da svoju vezu sa frizerkom Jovanom sačuva daleko od javnosti. Sada je po prvi put otvorio dušu i priznao da smatra da mu je vrijeme da se ostvari u ulozi oca. Pored toga, kaže da je zahvalan Filipu Caru što ga je dva puta spasio od pogrešnih žena.

"Nikada se ne bih pomirio sa Dalilom, bolje da me udari auto ili da padnem mrtav. Ne kajem se što sam branio Aleksandru jer takav sam i ko god je pored mene ja ću da se postavim zaštitnički. Ja sam Caru zahvalan za sve što je učinio za mene, a što se tiče moje prošlosti sve sam davno zapalio", rekao je Dejan koji se nada da će sa dkevojkom Jovanom da osnuje porodicu jer želi što prije da dobije dijete.


"Sada bih želio da se ostvarim u ulozi oca. Dijete je krupna stvar i mislim da je moja Jovana baš osoba za to. Ona je mimo svega, sa njom sam se vratio u normalnu vezu koju sam imao prije rijalitija. Već sam smislio ime za žensko dijete, prije trinaest godina sam gledao neku seriju i tu sam čuo to ime i rekao da će mi se kćerka tako zvati. Ne bih ja bio strog tata, ali bih bio težak, jer sam po prirodi takav, naporan sam jako. Ja sada kažem svima, djeci treba zabraniti društvene mreže i da sam bio pametan, sigurno bih upisao neki zanat i imao ga u rukama", kaže Dejan.


"Jovana radi, ona nije lik koji voli da bleji po kafićima, više voli kući da sjedi i ja sam takav. Nisam do sada imao djevojku koja je zaposlena, samim tim je sve drugačije, drugi su prioriteti, druge obaveze. Jeste malo ljubomorna, ali sam joj ja objasnio da ne mogu nekoj djevojci da zabranim da priđe da se slika sa mnom", priča Dragojević koji ima u planu da otvori radionicu u kojoj će pomoći svima koji se bore sa depresijom.


"Mami je bitno da vidi da sam normalan u smislu da nisam na tabletama. Moja baka ima alchajmera i ona se ni ne sjeća da sam ja bio u rijalitiju, Dalilu ni ne pamti više. Razmišljam da pokrenem nešto gdje ću govoriti o tome kako da se pobijedi depresija, to je jako teško."

.

.

.


.kurir.rs/star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.