x

Denial Ahmetović i Slađana Mandić snimili duet: Dva vrhunska vokala spojili glasove u pjesmi „Zovi me“

Dva vrhunska vokala Slađana Mandić i Denial Ahmetović odlučila su ukrstiti svoje glasove u pjesmi pod nazivom „Zovi me“, čiji je autor Denial.

Na samom kraju januara, u ovim hladnim danima Denial i Slađana će zagrijati publiku i pokloniti im pjesmu i spot čija će promocija biti u četvrtak, 25. 1. u 14:00 sati na YouTubeu.

„Jako sam sretan zbog mog prvog dueta, i to baš sa Slađanom Mandić, koja je za mene jedan od naših najboljih vokala. S druge strane, bilo je jako zahtjevno napisati pjesmu za nas dvoje, ali smo na kraju prezadovoljni time kako je sve ispalo i s nestrpljenjem čekamo 25. januar“, rekao je Denial nekoliko dana pred izlazak pjesme.

„Pjesma 'Zovi me' je treći duet u mojoj karijeri, ovoga puta s jednim od najtalentovanijih pjevača mlađe generacije. Također je pohvalno da je on kompozitor i tekstopisac. Jedva čekamo da vam prenesemo dio naše emocije iznesene u ovoj pjesmi“, istakla je Slađana pred promociju pjesme.

Oboje su istakli da su mnogo ljubavi uložili u ovaj duet i ne sumnjamo da će ovaj spoj, s obzirom na njihove glasovne mogućnosti i emociju koju posjeduju izazvati veliku pažnju


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.