x

pušten na slobodu

Desingerica nakon izlaska iz pritvora: Svima će biti jasno šta se desilo, ja ću objasniti!

Dragomir Despić Desingerica je proteklog petka priveden na Paliluli, kada je uhvaćen da je vozio automobil navodno pod uticajem psihoaktivne supstance.

On je zadržan u pritvoru, odakle je jučer pušten, a sada se prvi put oglasio nakon skandala.

- Za sve dešavanja od danas i jučer ću da se oglasim u narednom periodu jer je jučer počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, bajo, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao što izgleda i što piše - počeo je reper, pa dodao:


- Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se jučer završila sezona nastupa, cijelo ljeto smo imali nastupe. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovjek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lijepo da objasnim cijelu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjen i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo - govorio je Desingerica putem svojih storija na društvenoj mreži Instagram.


Inače, reper je negirao korištenje dr.ge, a priznao je prekoračenja brzine.

Po nalogu sudije za prekršaje, u određenom roku treba da donese zaključen sporazum o priznanju prekršaja za brzinu. Za dr.gu mora da donese nalaz ljekara, analizu krvi. Ukoliko ne dostavi te dokaze u predviđenom roku, sudija za prekršaje će da ga kazni i za prekoračenje brzine i za vožnju pod dejstvom dr.ge.


Podsjetimo, Dragomir Despić je u BMW X6 zaustavljen na Paliluli, jer je vozio bez tablica, a tom prilikom utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu k.nabis nakon čega mu je određeno zadržavanje od 12 časova.

Reper je inače, pokušao i da izbjegne odvođenje u policijsku stanicu tvrdeći da je poznata ličnost.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.