x

Devet godina su trajale Kristinine (23) muke, a otac Željko sad NEMA NOVCA DA JE SAHRANI!

Nema više moje kćerke, moje jedinice, tatine mezimice. Nažalost, poslije borbe od pet mjeseci u bolnici, moja kćerka je preminula u 23. godini. Devet godina su trajale njene muke – oprostio se njen otac, Željko.

Ljudi su mu i velikom broju izjavljivali saučešće, a da je u teškoj materijalnoj situaciji, i da nema mogućnosti da sahrani rođenu kćerku pokazala je objava u kojoj je napisao da neće snositi troškove sahrane.


– Sve troškove oko sahrane moje kćerke uplatiće fondacija Humanost bez granica – napisao je on.

Sve nas je potresla vijest da je Kristina Obradović preminula u 23. godini. Porodici i posebno ocu Željku, koji se do posljednjeg dana borio za svoju kćerku želimo i ovim putem da izjavimo iskreno saučešće u ime svih nas iz Fondacije – Humanost bez granica. Naša Fondacija će snositi sve troškove sahrane – podvukli su oni.

Kristina je nakon nesreće 2014. godine, kada je pala sa visine od pet metara, zadobila prelom šestog vratnog pršljena, zbog čega je završila u invalidskim kolicima. Kako su mediji tada prenijeli, Kristinu je deda gurnuo sa terase tokom rasprave, a poslije je dao izjavu u kojoj je tvrdio da je sama skočila.

Njen otac je ostao sam sa Kristinom od njene druge godine, a posle tragične nesreće počela je njihova zajednička borba za zdravlje.

blic.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.