x

Diskvalifikacija za Lunu? Nadežda traži da se pusti snimak gdje se vidi kako ju je Đoganijeva udarila! Vrišti i čupa kosu sa glave! (VIDEO)

Na imanju "Zadruge" je došlo do sukoba između Đoganijevih i pjevačice Nadežde Biljić! Dok su jedni drugima davali titule (što im je bio današnji zadatak), Nadeždu je pogodilo to što je izglasana za zlonamjernu osobu. Ona je prvo to zamjerila Mariji Kulić, a onda je ušla u raspravu sa Adamom Đoganijem.


Luna Đogani je željela da odbrani svog brata Adama, te je nasrnula na Biljićevu. Uputile su jedna drugoj najgore uvrede, ali dok ih je obezbjeđenje razdvajalo Luna je ipak uspjela da zakači pjevačicu po ruci, što je Nadežda smatrala kao fizički kontakt.

Biljićeva je bacala tanjire po kući, a potom je zahtijevala da se Đoganijeva diskvalifikuje, inače će u suprotnom ona napustiti rijaliti. Ona je takođe željela da joj produkcija pusti snimak, kako bi dokazala udarac.

Luna tvrdi da ju je Nadežda gađala tanjirom u bijesu, pa je Biljićevu obezbjeđenje odvelo u zatvor. Pjevačica je tamo potpuno izgubila kontrolu nad sobom. Ona je šutirala nogom vrata od ćelije, rukama pokušala da obori krevet, vrištala je i čupala kosu sa glave...


- Pustite me odavde! Neću nikad da se smirim. Pustite me da izađem - urlala je Nadežda i čupala samu sebe.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.