x

Djela pričaju: Nakon niza skandala koji su Dragana i Edo napravili na proslavi Nove godine, Fetićeva supruga Zilha uputila brutalnu poruku! (FOTO)

Dragana Mitar i Edis Edo Fetić su sinoć, prije nego što je sat otkucao ponoć, imali žestoki sukob u pabu, koji se kasnije nastavio i u Bijeloj kući. Iako je Dragana imala dva povoda za slavlje, proslavu Nove godine, kao i njen rođendan, Mitrova se naljutila na svog oženjenog dečka, optužila ga da se pere preko nje, a da je prije nje imao 15 ljubavnica, pa je čak i fizički nasrnula na njega.

Dragana i Edo su se kasnije pomirili, a Mitrova je čak naskakala na Fetića u spavaćoj sobi, na šta je on prokomentarisao da joj fali muški spolni organ.

Fetić je kasnije krenuo da se veseli na novogodišnjoj žurki, a posebno su ga pogodili stihovi "Oženjen, ali ništa ozbiljno", što je samo još jedan u nizu poteza kojim on šalje otvorene provokacije svojoj supruzi.

Njegova supruga Zilha Karišik očigledno je pratila dešavanje sinoć iz Bijele kuće, pa je poslala jasnu poruku putem društvene mreže Instagram.

- Nije važno ko si, važno je šta radiš. Djela pričaju - napisala je Zilha.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.