x

dohvatili se ispod pokrivača

DOHVATILI SE U HOTELU: Kija i Filip imali žestoku akciju ISPOD POKRIVAČA!

Iako je pred svima javno priznala da nikada neće imati odnose sa bilo kojim muškarcem u zadruzi, ona je pogazila svoju riječ i uradila nešto što će biti šokantno za sve takmičare, a pogotovo za bivšu djevojku Filipa Đukića, Mariju Anu Smiljanić. Kristina Kija Kockar je prije samo nekoliko sati pričala o svom moralu, a Slobodanu nabacila osjećaj krivice zbog svega što se među njima desilo.

Ali kako je situacija doživjela svoj preokret, Kija i FIlip su u sobi u hotelu ispod pokrivača imali više od burnih strasti koje nisu mogli da iskontrolišu.

Poslije toga se ponovo pokrenula priču i o njenom braku sa Slobom i njihovom odnosu.

Kako su kamere zabilježile, ovo dvoje ukućana su vjerovatno imali odnose, a prizor govori da je sve što su prije ovoga pričali o svom navodnom prijateljstvu bila isključivo laž. 

Kako je reakcija gledalaca bila šokantna, s obzirom na to da se Kristina klela u svoje dostojanstvo, u ovom slučaju pretpostavlja se da će ova situacija promijeniti mnogo stvari u Bijeloj kući.

Kristina je takođe pogazila svoju riječ, a ovim putem je i njen karakter ugledao svjetlost dana .

Kako vi komentarišete Kijin potez i čime je on izazvan? Kako se ova situacija dogodila i šta se tačno desilo u hotelu pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta!


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.