x

TENIS

Đoković o Australiji: Poslije onoga što mi se dogodilo, nadam se da ću biti na pravi način dočekan

Srbijanskom igraču je pored deportacije izrečena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju, ali je ta odluka poništena sredinom prošlog mjeseca.

Novak Đoković je pobijedio Austrijanca Sebastijana Ofnera na egzibiciji u Dubaiju, gdje je slavio sa 2:1, nakon što je demolirao rivala poslije izgubljenog prvog seta.

Novak je bio i raspoložen za šalu, pa je tako tokom super-tajbrejka, kada je tenzija uglavnom najveća, on bio najopušteniji. U jednom momentu poslije dobrog poena i zaplesao na terenu. Novak je bio raspoložen i poslije meča, gdje je istakao da se nada dobrom prijemu u Australiji.


- Poslije onoga što se desilo prošle godine, nadam se da ću biti na pravi način dočekan i da će mi to pomoći da igram svoj najbolji tenis - rekao je Novak i dodao:

- U prošlosti sam uvijek imao priliku da godinu u Australiji počnem veoma snažno i volim da igram tamo.

Srbijanskom igraču je pored deportacije izrečena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju, ali je ta odluka poništena sredinom prošlog mjeseca. A, ovaj turnir ja za Đokovića tenisera važan jer bi, ako osvoji Australijan open, izjednačio rekord Rafaela Nadala od 22 trofeja na Grens slemovima.

Tako, Novak je u Dubaiju govorio i o karijeri.


- Nemam baš neke brojke na umu. Stvari mi idu prilično dobro zasad. Ne mogu da se žalim. Tako da dokle god igram na ovom nivou, dok ima "vatre", nastaviću dalje - rekao je Đoković.

Australijan open je na programu od 16. do 29. januara.

Izvor: avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.