x

bijeg od gužve

Đoković uživa u vili, raskoš ovdje košta i 15 miliona eura: Čist luksuz na Crnogorskom primorju! Raj za koji malo ko zna!

Novak Đoković prodao je nekretninu u Porto Montenegru u Tivtu, koju je kupio nakon vjenčanja s Jelenom.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje od izvora iz Crne Gore, drugoplasirani teniser svijeta i njegova supruga sada kada dođu na Jadran, odsijedaju u drugom luksuznom naselju, koje je mnogo mirnije za porodične ljude. Oni su se opredijelili za Portonovi u blizini Herceg Novog, tačnije, u mjestu Kumbor. Ono što navode izvori jeste i to da je Nole prodao i jahtu "Dijanu", koja je nosila ime njegove majke.


- Porodica Đoković je nekoliko godina boravila ovdje u Porto Montenegru, imali su stan na poslednjem spratu. Tu su svi bili smešteni kada su u Crnoj Gori. Doduše, kad se izgradio novi luks kompleks, on se s porodicom tamo preselio. I tamo boravi svega nekoliko dana, u privatnoj kući. Ne znam da li ju je zakupio na nekoliko godina ili ju je kupio. Samo znam da tamo odseda kad je na primorju - priča naš izvor i dodaje:


- Ovdje sad svi živi imaju nekretninu, nije to neki prestiž. Bio je prije osam godina, sad je to samo urbano naselje, što je Đokoviću počelo da smeta. Njemu treba mir. Ne sjećam se kad sam ga ovdje vidio posljednji put. Čak ni njegov brat ne dolazi, kao ni otac Srđan i majka Dijana. Svi su otišli u Portonovi. Tamo mu je usidrena i jahta za koju sam čuo da ju je kupio nakon što je prodao prethodnu - završio je naš izvor.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.