x

Dole ti je kao konobarski novčanik, zauvijek ćeš biti nula, p**no čivavo... Saša Vidić na sraman način izvrijeđao Daru!

Dara Bubamara i Saša Vidić razmijenili su sočne i brutalne uvrede koje do sada nisu zabilježene na domaćoj javnoj sceni! Mada ovaj dvojac ratuje već godinama, intenzitet njihovog sukoba po svoj prilici dostigao je vrhunac.

Pjevačica i kreator ponovo su zaratili. Poznato je da Saša voli da prokometariše naše poznate dame u kakvim su se odijevnim kombinacijama pojavile, ali i da se one ljute zbog toga, čast izuzecima.

Vidić je Daru iskritikovao, a pjevačica je bijesno rekla:

- Dosta sam mu ćutala. Od sada, svaki put kada kaže riječ za mene, ima da ga tužim i platiće mi višemilionsku odštetu. Čovjek ne može da mi se skine sa grbače. Okej je da mi komentariše stajling, da kaže da se nisam dobro obukla, ali da me vrijeđa na najgori mogući način, to neću da dozvolim - rekla je Bubamara.


- Teško mi je da na civilizovan način odgovorim osobi koja je prva na Darvinovoj listi evolucije! Sve je okej sem tog da me naziva "n*rkomančina"! Ukoliko ima dokaz, moraće ga dati sudu! Elem, Radojka, što se tiče toga kome ja izlazim iz b*lje, samo ovo ću ti poručiti: bolje iz bilo koje b*lje neko iz tvoje m*ndže, koja je kao konobarski novčanik! Sramota si za ovu zemlju i ovaj narod, masna, primitivna - rekao je Vidić i dodao:

- Propagiraš najstariji zanat, ako ne zbog sebe, štiti se zbog svoje porodice. A to što ja komentarišem u jednim novinama, zauvijek ćeš biti nula, ne zbog mog animoziteta, već zbog toga što si ti statistička greška svakog modnog pokušaja. Zapamti, još uvijek možeš proći kao p*rno-čivava, sjećaš se! - poručio joj je Vidić.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.