x

DR. KENAN CRNKIĆ, AUTOR BALKANSKIH BESTSELERA, IZAZVAO SENZACIJU U BEOGRADU!

Dr Kenan Crnkić, autor balkanskih bestselera o uspjehu (7 Tajni Uspjeha) i sreći, izazvao je neviđenu senzaciju ekskluzivnom promocijom njegove dugo očekivane nove knjige intrigrantnog naslova  ``PAZI KOJEG VUKA HRANIŠ``, na 60. međunarodnom beogradskom sajmu knjige.

Knjiga o sreći (kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima), izazvala je neočekivano veliku zainteresovanost, te se nametnula kao jedna od najtraženijih na najvećem sajmu knjiga u regionu, rame uz rame sa svjetskim bestselerima i njihovim slavnim piscima, koji su baš poput dr. Crnkića bili specijalni gosti ovogodišnjeg sajma.

 

Iako rad i djelovanje dr. Crnkića putem popularnih društvenih mreža kombinirano prati više od 100.000 ljudi različitih profila, koliko smo gladni uspjeha, sreće i uopšteno pozitivnih i konstruktivnih sadržaja na ovim prostorima, najbolje ilustruje podatak da je promocija, umjesto dva, trajala više od 8 sati, te da je izuzetno uspješno okončana u sjajnoj atmosferi i prelijepom ambijentu.

 

Vodeći regionalni i srbijanski mediji su budno pratili ovaj događaj, te u danima prije i poslije promocije praktično obasipali javnost reportažama, gostovanjima i intervjuima sa Dr Crnkićem, koji se sa punim pravom smatra jednim od najpopularnijih pisaca u regionu jugoistočne Evrope. U svojim medijskim istupima, Dr Kenan Crnkić je, vodeći se gestom ``da je sreća jedina stvar koja se umnožava u našu korist kada se dijeli``, pozvao svoje mnogobrojne fanove, čitaoce i uopšteno sve ljude na ovim prostorima   da nastave pratiti  njegove potpuno besplatne dnevne i sedmične blogove, citate, poučne priće i motivirajuće sadržaje, bilo putem oficijelne web stranice www.drcrnkic.org, ili neke od popularnih društvenih mreža, da  pročitaju njegove  knjige, primijene njihove recepte u svakodnevnom životu, te ultimativno ih i poklone  onima kojima žele  dobro,  kao i da proaktivno uzmu učešće i  zajednički snažno nastave sa  širenjem pozitivne energije koja proizilazi iz promocije nama svima  toliko potrebnih fenomena uspjeha i sreće!

 

Na portalu ekskluziva.ba ekskluzivno objavljujemo galeriju slika sa same promocije. Iako je prosto nemoguće dočarati užarenu atmosferu, koja je trajala više od 8 sati, nadamo se da ćemo na ovaj nacin to uspjeti bar djelimično da uradimo, i podijelimo sa svima zadovoljstvo i sreću zbog još jednog velikog uspjeha našeg popularnog autora!

 

Sudeći po prvim reakcijama, knjiga je zaista izvanredna i sigurno se nećete pokajati kada je kupite sebi ili poklonite nekome dragom, u formi poklona ili sitnog znaka lične pažnje. Cijena knjige je samo 10 KM, a u prodaji na području cijele Bosne i Hercegovine zvanično se nalazi od 01.11.2015 godine, u svim bolje opremljenim knjižarma, ili online, putem web portala knjiga.ba i amazon.com.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.