x

BRUTALNO ISKREN

Dragan Marinković Maca progovorio o supruzi i teškoj borbi: Jovana zaslužuje da ima djecu!

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca pored sinova Lava i Fjodora, koje je dobio sa bivšim partnerkama, želi da ima i kćerku. Supruga Jovana i on nakon gubitka trojki nisu uspjeli da dobiju dijete, što im je velika želja, pa sada pokušavaju da usvoje djevojčicu.

– Išao sam u Crnu Goru da se sastanem sa direktorom Doma za nezbrinutu djecu. Prvo sam mislio da ću usvojiti dijete iz Srbije, ali ovdje je oko 10.000 ljudi podnijelo zahtjev dok je situacija u Crnoj Gori potpuno drugačija. Tamo smo već u proceduri, ali ne bih previše govorio o tome. Ima tu sijaset sastanaka i razgovora neophodnih da se stigne do kraja – rekao je Maca piše "Novi Svet".


Dragan Marinković Maca davno je pričao o porodici i tragediji koja je zadesila njega i partnerku, koja je, inače, mlađa više od 20 godina od njega. Naime, Maca i njegova Jovana izgubili su trojke.

– Jovana zaslužuje da ima djecu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji – rekao je Marinković.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Avaz 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.