x

emotivan nastup

Dragana Mirković priredila koncert za pamćenje u Tesliću, tražila se karta više: Donosimo fotogaleriju!

Koncert pun posebnih emocija, za sve generacije, sa neograničenom količinom ljubavi i bezbroj hitova za sva vremena. Upravo tako bismo opisali nezaboravan koncert Dragane Mirković koji se održao u Sportskoj dvorani Radolinka u Tesliću, a sve to u fenomenalnoj organizaciji Konobe Kastel. 

Teslić i dvorana Radolinka su 03. januara bili epicentar dobre zabave i još hitova za sva vremena folk dive Dragane Mirković. Nestvarna Dragana je priredila nevjerovatan koncert koji je bio ispunjen posebnom emocijom, koju je velikim dijelom Dragana prenijela na sve prisutne. 


Foto: Konoba Kastel/Promo

Dvorana Radolinka je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a u sjajnoj organizaciji Konobe Kastel sve je proteklo u najboljem redu i bez ijednog incidenta i zamjerke. Dragana se na bini pojavila oko 22:30 sati i već samom pojavom oduševila hiljade posjetilaca. Dobro raspoložena pjevačica nije krila radost zbog publike koja je za tu prigodu dolazila iz raznih krajeva BiH, ali i regiona. 


Krcata dvorana je sa Draganom pjevala u jedan glas, te gotovo da nije bilo pjesme, a da svi prisutni nisu pjevali uz Draganu. Pjevačica je oduševila svojim glasom i neumornim pjevanjem, a toliko joj se dopala atmosfera da je koncert produžila i više od planiranog. 


Dragana je tu noć ispunjavala muzičke želje svojim fanovima, pjevala za njihovu dušu, a lavinu oduševljenja je izazvala kada je sišla sa bine i šetala kroz dvoranu. Mirkovićeva je obišla gotovo cijeli podijum, stizala čak i do tribina i pjevala sa svojom publikom, a najveće ovacije je izazvala kada je zamolila obezbjeđenje da se sklone od nje kako bi publika mogla da joj prilazi. 


Bila je to zasigurno jedna od spektakularnijih noći u Tesliću, a Konoba Kastel ne staje sa organizacijom dobrih koncerata. Spektaklima nikad kraja, pa Kastel organizuje sljedeće događaje: 

- 04.03.2023. Dženan Lončarević - Dvorana Radolinka 
- 08.04.2023. Aco Pejović - Dvorana Radolinka 
- 08.08.2023. Ceca Ražnatović - Kastel 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)