x

Dragana Mitar priznala da se bavi najstarijim zanatom: Ku.va sam kao što su bile Merlin Monro i Brižit Bardo!

Najkontroverznija učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga" ne prestaje da šokira javnost, a nakon ljubavnog trougla koji je sama osmislila sa ljubavnikom Edisom Fetićem i Vladimirom Tomovićem priznala je čime se bavi.

Tokom emisije Gledanje snimaka tema je bila upravo Dragana, koja je javno priznala da je pros..tutka.

Naime, zadrugari su vidjeli snimak gdje se čuje kako je Dragana Mitar poslije strasnih zagrljaja sa Vladimirom Tomovićem počela da ga ismijava. Marija Kulić joj je rekla da je užasna i da se osramotila.

- Briga me šta će ko reći. Ja da sam se bojala šta će ko reći, ne bih se udala za muškarca starijeg 20 godina od mene. Žao mi je što nisu pustili snimak iz izolacije, ima još milion scena i snimaka! Živjele pros..tutke i k.rve! Merilin Monro i Brižit Bardo su bile k.rve, sve lijepe žene su bile k.rve. Živjele k.rve. K.rve uvijek bolje prođu - rekla je Mitrovljeva bez pardona, a Marija joj je kao iz topa odgovorila:


- Vidim kako si prošla ljetos. Tučena i šutirana, smrdila si. Ja bih te u d.pe šutirala da sam tvoj muž. Vidjela sam kako si prolazila u životu! Ti ćeš kao baba da budeš k.rva, i sa 70 godina.

- Ne dotiče me šta ti pričaš. Tvoja kćerka se je*.e u svakom rijalitiju - odgovorila je Dragana.

Inače, ovo nije prvi put da je Dragana prozvala Vladimira Tomovića, sa kojim je, kako je kasnije navela, bila u šemi kako bi tjerala inat ljubavniku Edisu. Bili su intimni u izolaciji, a Dragana je nakon toga pred svima izjavila:


- On je meni rekao: "Kako bih te sada napunio!" Ja sam rekla: "Ne, ni slučajno!" I on je uzeo ovako, pošto sam ja spavala u šortsu i imala gaće, htio je da mi svuče šorts. Ja sam rekla: "Nemoj, Vladimire, ni slučajno!" Kada sam ga pomjerila, rekla sam mu da se skloni. On se čovjek udaljio se od mene i ispraznio se. To mi se nije desilo u životu. S.ršio za deset sekundi. Ja ga zvala Zeka Peka - ispričala je Dragana i nasmijala je ekipu sa kojom je tom prilikom sjedila u pabu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.