x

Drama u domu neutješne pjevačice: JK izgubila glas od tuge za majkom!

Jelena Karleuša i dalje se bori sa ogromnom tugom koju osjeća zbog gubitka majke Divne Karleuše, a koliko je njeno stanje ozbiljno, pokazuje i činjenica da je od prevelikog bola ostala bez glasa!

Svjedoci smo toga kako je JK izgledala na dan sahrane svoje majke. Svima je bilo jasno da je kod nje prisutna ogromna patnja i da će se teško izboriti sa tim. Prema našim saznanjima, pjevačica se dan nakon sahrane osjećala neznatno bolje, ali je i dalje pod velikim stresom.

Za nju je Divnina smrt bila iznenadna jer se voditeljka prethodnih dana osjećala dobro i ništa nije ukazivalo na to da će preminuti, pa zato njena kćerka ne može da se pomiri sa njenim odlaskom.


- Jelena dva dana skoro ništa nije mogla da govori, samo je plakala i kukala za majkom. Međutim, poslije sahrane malo je došla sebi, ali na trenutak joj se pojavi problem sa glasom. Iako bi nešto željela da kaže, ne može to da izusti, počne da zamuckuje ili uopšte nema moć govora. Njeni najbliži zabrinuli su se zbog toga, nastala je prava drama, pa su pozvali ljekara, koji ju je posjetio nakon sahrane - kaže naš izvor.

Pjevačica nije ništa pričala sa doktorom, već su Duško i njen menadžer Zoran Birtašević objasnili o čemu se radi.


- I prije nego što je vidio Jelenu, doktor je znao dijagnozu. Rekao im je da se glas povremeno gubi od prevelike doze stresa. Objasnio je da ona to ne može da kontroliše i da će se sve vratiti u normalu kada se bude pribrala, a za to treba još nekoliko dana. Doktor im je rekao da se ne brinu i da moraju da joj budu velika podrška u ovim trenucima - nastavlja izvor i dodaje da će JK, po savjetu ljekara, nakratko napustiti Beograd.

- Budući da je ovdje uspomene vežu za Divnu i da je sve to svježe, doktor je posavjetovao Duška da bi bilo najbolje da Jelena malo promijeni sredinu. Nije važno gdje će je odvesti, najpoželjnije bi bilo neko mjesto puno prirode i gdje je mirno, jer njoj je sada to najpotrebnije - završava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.