x

Poslovno-sportski događaj

Druga AUDI B2B RUN utrka u Sarajevu okupila 1.200 trkača iz 120 kompanija

Na Vilsonovom šetalištu održan je najveći poslovno-sportski događaj, AUDI B2B RUN koji je okupio skoro 1.200 trkača iz 120 kompanija 

AUDI B2B RUN je i ove godine na jednom mjestu okupila više od 120 kompanija i stručnjaka iz IT sektora, farmaceutske, duhanske, prehrambene, tekstilne, auto i naftne industrije, bankarstva, osiguravajućih kuća, medija, obrazovanja, telekomunikacija, finansija, advokature, te marketinške agencije. 


Ove godine ispred takmičara je bila nova, još atraktivnija ruta. Start i cilj bio je ispred Face TV-a, a trkači su imali jedinstvenu priliku da prvi trče na novoj stazi stadiona Grbavica. AUDI B2B RUN ujedno je i prva trka čija ruta prolazi kroz stadion Grbavica. 


Nakon utrke održan je After Run Party powered by Class Plus na kojem su proglašeni pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji, a dodijeljene su i timske nagrade za najbolje kompanije u kategoriji malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i nagrada za Najfit kompaniju.


Prvo mjesto na listi kompanija koje su učestvovale zauzela je Alma Ras, dok je najbrži pojedinac bio Emir Hastor iz kompanije Decom. 



(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.