x

EKSKLUZIVNO: MIKI ĐURIČIĆ VEČERAS ULAZI U ZADRUGU! (VIDEO)

Za večeras je najavljeno vanredno ubacivanje u Zadrugu i to kako će   još jedan učesnik postati ravnopravan u trci za glavnu nagradu od 50.000 eura. Ipak, zadrugari ne slute da će  baš Miki Đuričić  postati učesnik rijalitija, što je i sam potvrdio putem društvenih mreža. 

- Rekao sam kako neću više nikad, j... čovjeka koji je rekao i nije porekao i j... karaktera koji nije labilan. Šta da vam kažem? Neće biti lako 8 mjeseci, ali izdržaću, idem da se zezam, idem da se sprdam. Ja nisam čovjek idealan, ali vi ste sami izabrali da mene podržavate, nisam vam ja kriv. Večeras ulazim i ne znam šta više da vam kažem. Nisam normalan, ali to ste već znali - rekao je Miki Đuričić u obraćanju svojim fanovima. 


Podsjetimo, Miki Đuričić je u Zadruzi 1 imao aferu  sa Nadeždom Biljić, a njihov s*ks je završio na p*rno stranicama. Nekoliko dana pred finale, iznerviran i bijesan napustio je rijaliti, a u Zadruzi 2 je imao posebnu ulogu gdje je imao kafanu i radio u mjenjačnici. Ko će preuzeti njegovu ulogu, budući da od večeras postaje ravnopravan takmičar ostaje da vidimo u skorije vrijeme. 



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.