x

EKSKLUZIVNO: Miki progovorio nakon bjekstva iz Zadruge i otkrio hoće li ostati u vezi sa Nadeždom!

Miki Đuričić, najpoznatiji rijaliti učesnik na ovim prostorima, sinoć je pobjegao iz "Zadruge", zbog čega je produkcija ovog šoua odlučila da ga diskvalifikuje iz ove igre. Mi smo pronašli Mikija u njegovom rodnom Kupinovu nakon bjekstva iz rijalitija i sa njim porazgovarali o njegovoj emotivnoj vezi sa pjevačicom Nadeždom Biljić.

On je u razgovoru za "Pulsonline" priznao da nije siguran kakva budućnost čeka njega i njegovu aktuelnu vjerenicu Nadeždu.

-Ne znam ima li priča sa Nadeždom nastavak. U rijalitiju smo prijali jedno drugom i nisam htio da se od nje napravi neka ku*va i predstavio sam je kao djevojku - priznao je Miki za naš portal.


On je istakao da mu nije svejedno što je milionski auditorijum gledao njegov s*ksualni čin sa Biljićevom u kokošinjcu "Zadruge".

-Neprijatno mi je zbog s*ksa, neprijatno mi je zbog Nadežde, jer je to za nju kao žensko gore, ali šta ćemo kako je tako je. Desilo se i to - pomirljivim tonom poručio nam je Miki, zbog čijeg napuštanja "Zadruge" su mnogobrojni gledaoci "Zadruge" veoma razočarani i nadaju se njegovom povratku u šou.


- Bolje se osjećam čim sam došao svojoj kući i vidio svoje ljude. Nemam ja kome šta da dokazujem, ali nisam od tih ljudi koji su spremni na sve zbog para i zbog nagrada. Ja sam jedini koji se odrekao velikog honorara i nagrade koju bih dobio na kraju jer bih bio u prvih pet, siguran sam. Jednostavno sam riješio da se vratim svom životu. Dokazao sam da ja mogu sve čim sam ovoliko vremena izdržao zatvoren. To su moji životni principi. Novac nije sve. Nije da nisam mogao da izdržim, mogao sam, nego nisam htio - kaže Miki Đuričić koji je, inače, kako saznajemo, imao honorar od 20.000 eura. Miki je svjestan da je svojim izlaskom sve izgubio.


(Pulsonline)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.