x

EKSKLUZIVNO: Prepiska koju je Nataša zatekla u Lazukićevom telefonu!

Luka Lazukić, koji se tereti da je u subotu u ranim jutarnjim satima u stanu pretukao pjevačicu Natašu Bekvalac, ugovarao je s*ks sa popularnom beogradskom manekenkom i di-džejkom S. P. putem SMS poruka, i to neposredno prije povratka kući. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Lazukić je S. P. rekao kako bi sa njom rado proveo noć. U prepisci do koje smo došli, a zbog koje je Nataša od Luke tražila objašnjenje kobne noći, prenosimo u cjelosti:

Luka: Znaš li ko večeras pušta muziku u "Stotki"? ("Stotka" je klub u Beogradu prim. aut.)

S. P.: Nemam pojma

Luka: A znaš li ko bi sada cijelu noć proveo sa tobom u krevetu?

S. P: To znam (smijeh).


Izvori bliski Lazukiću tvrde kako njegovo intimno druženje sa di-džejkom traje duže od tri godine, te da S. P. nikada nije krila simpatije koje gaji prema Lazukiću.

- Ona i Luka su se upoznali preko zajedničkih prijatelja na jednoj žurki, gdje je ona puštala muziku. Ubrzo su se zbližili i otpočeli vezu bez obaveza. Njemu se dopadalo to što ga S. P. nikada nije pritiskala da ozvaniče odnos, a sa druge strane, bila mu je uvijek dostupna za druženje. Oni nikada nisu prekidali komunikaciju, čak ni kada se Luka oženio - završava priču izvor.

Kako dalje izvor navodi, Lazukić je Bekvalčevoj tokom braka druženje sa S. P. opravdavao riječima da je ona "djevojka iz društva sa kojima su godinama svi dobri i da je ona njihov ortak". S. P. je nerijetko objavljivala zajedničke fotografije sa Lukom na društvenim mrežama, a čak ni taj čin nije izazvao sumnju kod Bekvalčeve, koja je bezuslovno vjerovala suprugovim riječima sve do noći kada je u telefonu pročitala prepisku.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.