x

Ekskluzivno! Prve fotografije nove djevojke Slobe Radanovića: Pjevač smuvao Anastasijinu drugaricu! (FOTO)

Sloba Radanović konačno je turbulentnu prošlost ostavio iza sebe i prebolio bivšu suprugu Kristinu Kiju Kockar. Pjevač je već tri mjeseca u tajnoj vezi s drugaricom Anastasije Ražnatović, a Kurir je došao do njenog identiteta, ali i fotografija.

Riječ je o atraktivnoj Nini Gazivodi iz Novog Sada, za kojom je folker odlijepio već nakon prvog susreta.

Prema riječima izvora, oni se redovno viđaju, a u njihov ljubavni odnos do sada su bili upućeni samo bliski prijatelji.

- Sloba je poslije razvoda od Kije dugo bio sam i maksimalno se posvetio pjevačkoj karijeri. Želio je da ga, poslije skandala s Kijom i Lunom, ljudi konačno prepoznaju po pjesmama, da izgradi karijeru i počne bolje da zarađuje, u čemu je i uspio. Imao je, doduše, neke djevojke s kojima se viđao povremeno, ali to nije bilo ništa ozbiljno. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, a poslovni status mu se poboljšavao, počeo je da razmišlja o pravoj vezi - kaže naš dobro obaviješten izvor i otkriva kako je Sloba upoznao novu partnerku.


- Sasvim slučajno i neočekivano naletio je na Ninu. To je bukvalno bila ljubav na prvi pogled. Odmah mu se dopala jer je lijepa, prirodna i skromna. Odmah je pao na njen izgled, ali i na karakter, jer je otvorena i nije folirant. Ispostavilo se da je ona dobra prijateljica Anastasije Ražnatović. Njih dvije su veoma bliske, čak redovno i putuju zajedno - kaže nas izvor.


Cecina kćerka je, kako saznajemo, podržala vezu drugarice i Slobe Radanovića.

- Ona se oduševila jer mnogo poštuje bivšeg učesnika "Zadruge". Čak ga je angažovala da joj pjeva na rođendanskoj proslavi, a odlazi i na sve njegove nastupe u blizini. Otkako je s Ninom započeo vezu, oni su se još više zbližili - zaključuje naš sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.