x

Ekstra je s.ks sa muškarcima, bio sam topdžija: Era Ojdanić šokirao priznanjem, riješio sve da proba!

Era Ojdanić priznaje da je probao s.ks sa muškarcima. Folk pjevač, koji važi za velikog zavodnika, ispunio je sebi želju i kaže da se nije pokajao!

- Čovjek sve treba da proba u životu. Zato sam okusio i s.ks sa muškarcima, ali bio sam topdžija, a oni furundžije. To znači da sam ja njih j..ao, a ne oni mene. Z..zio sam neke ne mnogo mlađe od mene, tu smo negdje, generacija. Mogu vam reći da je ekstra s.ks sa muškarcima, ali je sa ženama ipak bolji - priča Ojdanić na početku razgovora za Informer.

Era naglašava da i dalje preferira klinke, a da je osnovni preduslov da budu punoljetne:

- One ispod 18 godina me ne zanimaju. Sve preko toga je dobrodošlo.


Folker je iskoristio priliku da se još jednom pohvali svojim zavodničkim umijećem.

- Imam 72 godine i nikakav problem sa potencijom. Nikada nisam koristio nikakve "vijagre", "afričke šljive" i slična pomagala... A da vam kažem ja: Nema bolje "vijagre" od valjevske i užičke rakije. A ovakvom muškarcu ništa nije potrebno da se stimuliše.

Ojdanić nema namjeru da za stalno uđe u "Parove", gdje se takmiči njegov unuk Uroš.


- Moj unuk je topčina i prava momčina. U "Parovima" niko nije normalan, pa i ja kada povremeno odem, odmah tamo fijuknem. Milijana Bogdanović me gotivi, rekla mi je na Saboru trubača u Guči da će kad-tad da se k..sne sa mnom. Ja sam joj na to rekao: "Neću da te odbijem, života mi" - objašnjava naš sagovornik i dodaje da bi s.ks sa udatom Milijanom bio nešto posebno:

- Ja bih je tako pripremio za dobar s.ks da bi ona prvo doživjela dva org.zma "nasuho", pa bih je tek onda j.bao. Rekla bi mi: "Ero, penji se, šta čekaš, izgoreh, čovječe!"

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.