x

EMINA JAHOVIĆ PROGOVORILA ZA TURSKE MEDIJE: Evo šta je rekla o svojim sinovima i NOVOM MUŠKARCU U NJENOM ŽIVOTU!

Pop zvijezda Emina Jahović otkrila je da će poslije razvoda od kolege Mustafe Sandala sinovi Jaman i Javuz ostati kod nje! Otkad se pojavila informacija da su se rastali, pjevačica se nije oglašavala za srpske medije, ali je zato otvorila dušu za jedan turski magazin. Ona je ispričala da, mada je Mustafa na sve načine pokušao da zadrži dječake, kao i što više imovine i para za sebe, nije spremna da se odrekne sinova.

Kako saznajemo, Emina je preko advokata uspjela da sredi da njoj pripadne starateljstvo nad devetogodišnjim Jamanom i šestogodišnjim Javuzom.

- Poslije razvoda sinovi ostaju kod mene. Djeca su prevazišla Mustafin i moj razvod i sve priče u vezi sa tim - kazala je pjevačica.

Jahovićeva se osvrnula i na komentare da je do njihovog razlaza došlo zato što je supruga, s kojim je bila 10 godina u braku, zamijenila novim partnerom. 

- Trenutno ne postoji nijedan muškarac u mom životu, niti želim da budem sa nekim u vezi. Ne razmišljam o tome, posvećena sam isključivo djeci - ispričala je Emina.

Pjevačica je poslije udaje za Mustafu uzela njegovo prezime Sandal. Mada joj se sinovi i dalje prezivaju tako, ona je odlučila da vrati djevojačko prezime.

- U medijima sam uvijek bila Jahović, jer sam po tom prezimenu prepoznatljiva. Čim se završi proces razvoda tako će biti i u svim dokumentima - poručila je Emina.

Lijepa Novopazarka potvrdila je Turcima da će ostati da živi u Istanbulu.

- I pored razvoda, ostajem da živim ovdje zbog svojih sinova. Jaman i Javuz idu u školu u Istanbulu i ne želim to da im remetim. U Beograd i Novi Pazar ću, kao i do sada, ići zbog porodice, ali i svog posla - istakla je Emina.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.