x

skandal

Estrada u strahu zbog Rastinog hapšenja: Prodavao "robu" svojim kolegama - paravan mu je bio to što je javna ličnost!

Reper Stefan Đurić Rasta, koji je u petak uhapšen zbog posjedovanja m..ihuane, dilovao je dr.gu svojim kolegama na estradi, saznaje Informer! U muzičarevom stanu na Vračaru policija je pronašla kilogram "trave" kojom godinama snabdijeva pjevače.

Zbog toga Više javno tužilaštvo tereti bivšeg muža Ane Nikolić za krivično djelo proizvodnje i stavljanja u promet opojne dr.ge, za šta je propisana kazna zatvora od tri do 12 godina.

- Rasta je odlučio da svoju strast prema m..ihuani pretvori u biznis. On mnogo zarađuje od muzike i pjesama koje radi za druge izvođače, ali para nikad dosta. Zato je počeo da diluje m..ihuanu i svojim kolegama - kaže dobro obaviješteni izvor za Informer.


Prema njegovim riječima, glavni paravan mu je bio to što je javna ličnost.

- Smatrao je da niko neće posumnjati u njega jer se bavi javnim poslom. Namjerno se na Instagramu fotografisao i snimao sa dž..ntom da bi mogao, ako ga uhapse, da kaže da je m..ihuanu imao za ličnu upotrebu. Na tu foru se izvukao prošle godine kada je kod njega pronađeno nekoliko paketića "trave". Tada je samo platio novčanu kaznu od 120.000 dinara. I sada tvrdi da je m..ihuana bila za njega, međutim, ovog puta mu to neće proći - priča naš sagovornik.


On dodaje da je sada pola estrade u panici:

-  Ne vjerujem da će Rasta cinkariti, ali se svi plaše da bi moglo da se sazna da su od njega kupovali m..ihuanu. Velikom broju pjevača je dž.int kao cigareta.

Đurićev advokat nije htio da komentariše hapšenje svog klijenta i kratko je rekao za Informer da će više detalja znati danas.

- Nisam u Beogradu, vraćam se danas, pa ću znati više detalja o svemu - rekao je advokat.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.