x

Evo gdje su Ksenija Pajčin i Filip proveli posljednjih 48 sati: I ne pretpostavljate šta joj je Kapisoda tada priredio!

Jedna od najvećih tragedija na domaćoj javnoj sceni desila se martu 2010. godine kada je Filip Kapisoda usmrtio pjevačicu Kseniju Pajčin u njenom stanu Nikšićkoj ulici na Voždovcu, a zatim na samom izlazu uz stana pucao sebi u usta.

Tada se pričalo da su se njih dvoje često svađali tokom veze. Kobne noći, prema navodima iz medija, Ksenija je na sebi imala jaknu, što je značilo da je bila spremna za izlazak, a pošto je njeno tijelo pronađeno u hodniku to je ukazivalo da ju je Kapisoda sustigao.


Ovaj par svoje posljednje pojavljivanje imao je na programu televizije Pink u emisiji "Ništa za sakriti" samo 48 sati prije tragedije. Tokom emisije Filip je ušao u studio kako bi iznenadio svoju djevojku kojoj je poklonio buket.


- Kako si nam danas? Znamo da naše gledaoce interesuje tvoj trenutni emotivni status. Da li je Filip još uvijek aktuelan ili se kliza po terenu, s obzirom na tvoje stanje - pitala je voditeljka Kseniju.


- Pa, to moje drugo stanje je aktuelno, šalim se. Šalu na stranu, naravno da je aktuelan. Ja uvijek imam svog pobjednika - sa osmijehom na licu je rekla tada Ksenija.

Ksenija Pajčin ostala je upamćena kao uvijek raspoložena i vesela djevojka, sa puno energije. Već kao mala pokazala je talenat za ples i pjevanje. Estradnu karijeru započela je u grupi "Dak". Ostala je upamćena po svojim energičnim scenskim nastupima. Muškarci je obožavali i, podjednako kao i djevojke, uživali su u njenim performansima.


Ona i Filip sreli su se na moru u Crnoj Gori tokom 2008. godine, a na insistiranje Kapisode poslije nekoliko mjeseci su se upoznali i započeli vezu koja je bila puna ljubavi, međutim i ljubomore. Na jučerašnji dan, Ksenija bi napunila 41 godinu.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.