x

FILIP ĐUKIĆ SPAVA SA ŽENAMA ZA NOVAC: Otkucao ga drug, mušterije traži na društvenim mrežama!

Članak iz 2015. godine sa sajta Kurir, dok je Filip Đukić bio učesnik Parova: Da ispod mire tri đavola vire, ispostavilo se i u slučaju Filipa Đukića. Jer ko bi mogao da pretpostavi da je ovaj tada učesnik Parova, sada Zadruge, zapravo žigolo? Vjerovatno samo onaj ko Đukića odlično poznaje. 

Naime, prema riječima Filipovog prijatelja, koji nije želio da otkriva identitet, maneken voli bogate kuguarke.

"Filip je svašta probao u životu. Pasija su mu tetovaže, atraktivne djevojke, a posebno mu se sviđaju žene koje vole da za s*ks plaćaju mlađe muškarce", otkriva Đukićev prijatelj i dodaje da mu za taj posao najviše pomažu društvene mreže:

"Fejsbuk mu je prebukiran porukama raznih kuguarki. Prije nego što je ušao u rijaliti, s mnogim imućnim damama danonoćno se dopisivao. Pored toga, on je redovan posjetilac stranica na društvenim mrežama na kojima bogate žene ostavljaju svoje kontakte za druženje. Filip im obično lajkuje fotografiju, nakon čega razviju konverzaciju. Filip tako spaja lijepo i korisno, pošto on nije profesionalni žigolo. Njega uzbuđuje avantura sa starijim ženama. Uglavnom zajedno odlaze na večere, nakon čega završe u hotelu", zaključuje izvor.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.