x

Fotke Anđeline Džoli kruže svijetom: Ljudi se šokirali kad su vidjeli njene premršave ruke! Odjeća joj visi kao na vješalici, a svi se pitaju sa kim to šeta! (FOTO)

Anđelina Džoli, holivudska glumica je viđena u šopingu sa svojim kćerkama, a u njihovom društvu bio je i nepoznat muškarac. Ruke glumice koje se čine sve mršavijima su izazvale najveću pažnju.

Glumica je u utorak bila u šopingu sa kćerkama Zaharom i Vivijen u trgovačkom centru u Los Anđelesu. Sa njom je bio i nepoznati muškarac sa kojim je ćaskala prolazeći kroz garažu centra. Anđelina nije otkrila njegov identitet, pa se nagađa da je u pitanju tjelohranitelj. Glumica je na sebi imala dugu haljinu bez rukava i ravne sandale, a klasični kaput prebacila je preko ruke. Najveću pažnju su izazvale upravo njene istetovirane ruke koje se čine mršavijima nego ikad prije.


Holivudska zvijezda posljednjih godina stalno zabrinjava obožavatelje gubitkom kilograma. Glumica je visoka 169 centimetara, varirala je između 54 i 56 kilograma, a 2018. je navodno pala na manje od 40 kilograma. Čak joj je i lice ispijeno, a odjeća na njoj visi kao na vješalici. "Što to radi od sebe?", pitali su se fanovi.


Ona je jednom prilikom izjavila kako je razlog njene mršavosti isključivo stres zbog gubitka majke i razvod sa Bredom Pitom. Međutim, Anđelina se drži posebnog jelovnika na kojem su obavezno supe, žitarice i obrok od mješavine čia semenki, prosa, kinoje i raži za koji glumica kaže da joj daje energiju i da joj je koža sjajnija.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.