x

kraj

(Foto) Isplivala prepiska Marije i njenih takmičara: U jeku skandala koji trese Srbiju, odlučila se na drastičan potez!

Isplivala prepiske Marije Šerifović i njenih kandidata! Ona je sa svojim takmičarima iz "Zvezde Granda" imala grupu koju je sad, nakon završetka takmičenja, odlučila da obriše.

- Ljudi, vrijeme je da se ova grupa ugasi. Još jednom čestitam svima na svim uspjesima. Budite dobro i budite dobri ljudi. Ako vam nekada nešto zatreba tu sam - napisala im je Šerifovićeva.

- "Nemoj, molim te", "kako je ovo tužno" - pisali su joj učesnici pomenutog muzičkog takmičenja, a pjevačica je sve to objavila na Instagramu.


- Misija završena! Zvezde Granda 2021. godine! - dodala je Marija u objavi.

Podsjetimo, jedan od Marijinih kandidata Sadik Hasanović u žiži je javnosti zbog benda koji ima sa ocem i pjesama koje je pjevao ranije o klanju Srba.


Nakon što su "isplivali" video snimci i izazvali bijes javnosti, on se tim povodom ekskluzivno oglasio za Kurir.

- Kada sam zapjevao spornu pjesmu, imao sam samo 12,13 godina, nisam razmišljao da ona nosi poruku mržnje prema ikome. Bio sam klinac. Volim svoju zemlju, ali volim i Srbiju. U Beogradu sam proveo najljepše trenutke, moj cilj je da ljude činim srećnim, nikako suprotno, i zato se izvinjavam svima, ako sam nekoga povrijedio ili učinio da se osjeća loše - deo je njegove izjave.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.