x

(FOTO) MALO KO ZNA DA JE VIKI NJOJ MAĆEHA Ova ljepotica je Tašketova kćerka iz prvog braka, ne živi u Srbiji: A tek kad čujete čime se bavi

Pjevačica Viki Miljković i Dragan Tašković Taške dugo su u skladnom braku i imaju sina Andreja, a malo ko zna da kompozitor iz prvog braka ima prelijepu kćerku koja živi u Njemačkoj, gdje je završila visoke škole, a prošle godine se i vjenčala.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

- Srećan sam što je moja kćerka, zajedno sa porodicom, u njemačkom gradu Karlsureu, otvorila etno-restoran u kome je na meniju hrana sa ovih prostora.

NAJČITANIJA VIJEST

Šejla Zonić oduševila Mariju Šerifović: Poslije moje pjesme nije morala pjevati ništa

Posebno me raduje što je baš u tom restoranu izložila harmoniku, na kojoj sam prvi put zasvirao ‒ ispričao je jednom prilikom Taške.

‒ Jelena je od djetinjstva pokazivala da je muzikalna, svirala je harmoniku i klavir, ali se opredijelila za Ekonomski fakultet.

Moja i Violetina želja bila je da završi fakultet i vrlo sam srećan što nas je poslušala.

Osim moje haromonike, jedan zid restorana krasi i njena prva narodna nošnja u kojoj je igrala folklor.

Lepa Jelena, koja je odrasla uz majku Gordanu, često je dolazila u Srbiju kod oca, čak i kada se drugi put oženio.

Štaviše, Viki Miljković ne krije da joj je Tašketova kćerka izuzetno draga, ali i da su Jelena i Andrej izuzetno bliski.

S obzirom na to da je sestra starija od njega, nisu mogli zajedno da se igraju, ali je Jelena tu kad god zatreba pomoć oko škole.

‒ Maksimalno sam uključena u školske obaveze svog sina, koji pohađa privatnu školu, mada imam i pomoć Tašketove kćerke Jelene, koja je takođe njemački đak.

NAJČITANIJA VIJEST

U novogodišnjoj noći odvijala se drama u domu Hasije Čeliković: Monstrumi pretukli nanu zbog 20 maraka!

Ona je preko „Vajbera“ njegova njaveća podrška kada je reč o domaćim zadacima ‒ otkrila je Viki Miljković u intervjuu za magazin Hello.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


blic.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.