x

Glumi finog momka, a ustvari đavo: Savo Perović progovorio o navodonoj aferi sa pjevačem!

Voditelj Milan Milošević ušetao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi sa zadrugarima imao još jednu emisiju "Gledanje uspomena", koje često budu turbulentne. Sljedeće uspomene koji su zadrugari gledali bile su od pjevača Save Perovića. Njegove slike iz djetinjstva dovele su ga do suza, a kada su pustili one iz kasnijih dana, zadrugari su se nasmijali kada su ga vidjeli. Na slikama je bila i njegova majka Suzana Perović Blondi. I Savine uspomene su dobile aplauz na kraju.

Savo je ustao da da komentar.

- Sve me je pogodilo, smoren sam ovih dana, danas ste me iznenadili. Rasplakao sam se kada sam vidio babu i dedu, njih nema više. Kasnije društvo, porodicu, rodbinu, kumove - rekao je Savo, a Milan je prokomentarisao da ga na slikama ima najviše sa pjevačem Dejanom Predadovićem, na šta je Perović imao komentar:


- Mama mi je nešto pričala za te neke stvari. To je moj kolega i prijatelj. Dečko koji ima 10 godina djevojku. Apsolutno totalne gluposti - odgovorio je pjevač i dodao da mu je Blondi ispričala da novine njih dvojicu povezuju i dovode u ljubavni odnos.


Luna Đogani je prokomentarisala uspomene svog prijatelja.

- Nije ni malo naivan. Jeste dobar dečko, ali voli da izlazi i da pije i da se provodi. Ovdje glumi finog momka, a kada popije, pokaže da je mali đavo. Krivo mi je što Savo više nije moj drug. Tako da Savo, ružan si bio kad si bio mali i klempav si - našalila se Luna.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.